Lid worden van een schietvereniging in regio Rotterdam?

Een schietvereniging zal enige omzichtigh eid moeten hanteren ten aanzien van het toelaten van nieuwe leden, SV de Veste vormt op deze regel geen uitzondering. Het beoefenen van de schietsport gaat gepaard met het gebruik van vuurwapens, dit is uitsluitend mogelijk binnen de strenge kaders van de Nederlandse wetgeving.

lid worden schietvereniging rotterdam

Onze vereniging biedt ruimte voor nieuwe leden. Hiervoor bestaat een aanmeldingsprocedure welke aan wettelijke regels is gebonden. Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met onze verenging en/of de schietsport? Meld je aan via onderstaande link. Na aanmelding en screening volgt mogelijk een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek.

Tijdens deze eerste kennismaking zal een van onze bestuursleden u welkom zal heten, en op hoofdlijnen informeren over de mogelijkheden die onze vereniging te bieden heeft om de schietsport te beoefenen. In aanmerking komen voor lidmaatschap is mogelijk vanaf 18 jaar.

VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)

Na de vrijblijvende introductie bij onze schietsportvereniging bestaat de mogelijkheid om aspirantlid te worden. Dit is uitsluitend mogelijk na het overleggen van een verklaring omtrent gedrag, ook wel VOG genoemd, afgegeven door dienst Justis. Zonder een VOG is het niet mogelijk lid te worden van een schietvereniging.

Mail ons!

Geïnteresseerden kunnen ons via de mail benaderen voor een kennismakingsverzoek. Het is van belang om uw volledige naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en reden van het verzoek in deze mail te vermelden. Uitsluitend volledig ingevulde aanvragen worden in behandeling genomen.

Correspondentieadres

SV de Veste