CONTACT

Lid worden schietvereniging Rotterdam? Een schietvereniging zal enige omzichtigheid moeten hanteren ten aanzien van het toelaten van nieuwe leden, SV de Veste vormt op deze regel geen uitzondering. Het beoefenen van de schietsport gaat gepaard met het gebruik van vuurwapens, dit is uitsluitend mogelijk binnen de strenge kaders van de Nederlandse wetgeving.

lid worden schietvereniging rotterdam

Onze vereniging biedt ruimte voor nieuwe leden. Hiervoor bestaat een aanmeldingsprocedure welke aan wettelijke regels is gebonden. Wil je geheel vrijblijvend kennis maken met onze verenging en/of de schietsport? Meld je aan via onderstaand contactformulier. Na aanmelding ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek, waarbij een van onze bestuursleden u welkom zal heten, en op hoofdlijnen informeren over de mogelijkheden, die onze vereniging te bieden heeft om de schietsport te beoefenen. In aanmerking komen voor lidmaatschap is mogelijk vanaf 18 jaar.

Na de vrijblijvende introductie bij onze schietsportvereniging bestaat de mogelijkheid om aspirantlid te worden. Dit is uitsluitend mogelijk na het overleggen van een verklaring omtrent gedrag, ook wel VOG genoemd, afgegeven door dienst Justis. Zonder deze VOG is het niet mogelijk lid te worden.

Aangezien het contactformulier niet naar behoren functioneert kunnen geïnteresseerden een kennismakingsverzoek mailen. Wij vragen hierbij uw volledige naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en reden van het verzoek in de mail te vermelden. Uitsluitend volledig ingevulde aanvragen worden in behandeling genomen.